INVLOED - Tijdens het gratis INVLOED-seminar ontdek je hoe je een sterke beïnvloeder kan zijn

INVLOED - Tijdens het gratis INVLOED-seminar ontdek je hoe je een sterke beïnvloeder kan zijn

Waarom deze kosteloze  training van Bron & Partners? Ik wil je graag meenemen in dit fantastische communicatie-gebied. Ik ben er zelf al jarenlang heel enthousiast over en ik heb gemerkt hoe leuk en nuttig de deelnemers het ervaren.

Maar waarom kosteloos? 

Ik vind het echt zonde als een eraan gekoppeld bedrag een reden is om er niet bij te zijn, terwijl je het wél heel graag zou willen. Het kan zijn dat je leidinggevende het niet zondermeer accordeert, of dat hij/zij dit niet direct op jou van toepassing vindt. In dat geval krijg je nu de kans om het heft in eigen hand te nemen! Je bent het namelijk absoluut waard.
Als je zelf leidinggevende bent, zijn er ook aardig wat redenen om te aarzelen of het steeds uit te stellen: te druk, geen prioriteiten en andere timemanagement-problemen. Ook dan kan 'gratis' een duwtje in de rug zijn. Ik denk namelijk dat deze 'investering in tijd' (een dagdeel) héél snel terugverdiend is. 
Bron & Partners is niet zomaar een naam. Met de trainingsdiensten van Bron & Partners willen we de ‘bron’ zijn van waaruit je de juiste voeding vindt om in je werkomgeving te leven en te werken op een manier die het beste bij jou past. Uiteindelijk is dat ook het beste voor de organisatie, is onze overtuiging.
Onze diensten laten je groeien en maken een sterk(er) IK- merk van je. Als je opvallend/sterker opereert, willen de mensen jóu. Dan willen anderen met jóu samenwerken. Dan wil men van jóu producten/diensten kopen, of wil men jóu in dienst nemen. 
 
Datum: vrijdag 1 maart van 09.30-12.00 uur 
Locatie: Naarden/Huizen 
PE punten: 3 PE punten voor BSPD leden
 
Doelgroep
de workshop is bedoeld voor jou als je;
• meer invloed wil in je leven en werk
• wil groeien door je capaciteiten/vaardigheden te willen ontwikkelen
• voelt dat je met een sterker IK-merk van grotere waarde zijn voor jezelf en voor je omgeving
• jezelf beter wil verkopen (aan werkgever/baas/teamleider, klant of zakenpartner)
• uit een vastgeroest werkpatroon wil komen en jezelf wil uitdagen
• wellicht in een nieuwe werkomgeving terecht (wil) komen
• meer wil verdienen
• prettiger en makkelijker wil werken door je invloed te vergroten

De praktische kennis en expertise komt uit mijn 26-jarige loopbaan, waarvan de laatste 15 als directeur-eigenaar van Bron & Partners en Blue Tree Strategie, waarbij ik meer dan duizend mensen heb kunnen/mogen versterken en ontwikkelen. 

De theoretische kennis komt uit mijn studie bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit en door het continu artikelen en boeken te blijven lezen van de Beïnvloedings-experts op dit vakgebied.
1. Introductie in het beïnvloeden-gedachtengoed
2. Top 10 sterkste beïnvloeders  (beïnvloed jezelf en je omgeving)
3. Verkopen van jezelf (maak een sterk IK-merk en zorg voor magneetwerking)
 
Blokje 1
Wat is Invloed - wanneer heb je invloed - de psychologie van het #beïnvloeden - controle tijdens cruciale conversaties - #Flow management – #hersenmanagement
 
Blokje 2
De Top 10 - #DiSC-management - de (ir)rationele besluitvorming van de mens – #storytelling – #powervoice - lichaamstaal - energymanagement
 
Blokje 3
Sterk Persoonlijk Merk IK bouwen en het verkopen van je IK-merk - overtuigen doe je zo – argumenteren – #framing  - Actief Luisteren

Persoonlijk geef ik jullie graag deze workshop.

Aanmelden via: www.bronpartners.nl en scroll naar het programma INVLOED (let wel: niet naar "Beïnvloeden en Overtuigen")
Of stuur een mail naar richard@bronpartners.nl en je ontvangt een aanmeldingsformulier.
Als je je hebt aangemeld, ontvang je van mij meer informatie over o.a. specifieke locatie en parkeren.
 
Ik vind het ontzettend leuk als ik je mag ontmoeten op deze dag!
 
Met Supergroeten,
Richard van Houten