Bestuur

Het bestuur uit de volgende personenen:

Stanley Schardijn is bestuursvoorzitter en voorzitter strategie & marketing & communicatie van de BSPD.
Hij ontwikkelt Finance door vanuit Finance bruggen te bouwen naar klantwaarde. Met directie en managementteams brainstormt hij met plezier en visualiseert daarbij de verschillende scenario’s opdat een keuze goed afgezet kan worden tegen alternatieven. Zijn motto: praktijk x theorie + daadkracht = resultaat.Stanley bedacht het BSPD acroniem 'Betrouwbare Serieuze Praktijk Deskundige'.

"Het finance & control vak draag ik een warm hart toe, daarom hecht ik waarde aan de SPD opleiding, omdat Register SPD'ers (RS) zich bewezen hebben om naast prive en ontwikkeling in hen werk ook savonds / weekends een studie te volgen op bachelor niveau."

~ 

Chris Buijsen is bestuurslid - secretaris - penningmeester en voorzitter registercommissie van de BSPD.
Hij is circa 21 jaar werkzaam binnen het domein finance & control en is gestart in de samenstelpraktijk. Als interim professional verzorgt hij opdrachten bij zowel onderwijs- en zorginstellingen als profitorganisaties.
 
"Om een volwaardig SPD'er te worden en te blijven is jezelf continue blijven ontwikkelen en kennis up-to-date te houden een must-have. Voor mij belangrijke redenen om me als vrijwilliger in te zetten voor de BSPD."

~
 
Luut Nijdam is bestuurslid van de BSPD.
Hij heeft een eigen belastingadviesbureau waar hij aangiftes verzorgt en jaarrekeningen uitwerkt. Luut aan de oprichting van de BSPD nog meegwerkt in de tijd dat er examens in kerken werden afgenomen. 
 
"Ik zie dat er nu voortdurend veranderingen worden doorgevoerd op weg naar een papierloos tijdperk. Daarnaast merk ik dat het zaak is om als afgestudeerde SPD’er bij te blijven.”
 
~ 
 
Het bestuur verzorgt o.a. de portefeuilles: RS register, PE comissie, MarCom.
 
Registercommissie.
Deze commissie is belast met het waarderen van cursussen, praktijksessies, bijeenkomsten et cetera. Daarbij wordt gekeken naar niveau van het onderwijs/de kennisoverdracht en naar de inhoud van de stof die de cursisten wordt aangeboden. Naast het bestuur is Jan van Zaane actief in deze commissie.
 
PR-commissieDe PR-commissie houdt zich bezig met de PR voor de vereniging en haar leden. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de PR-commissie. Lijkt het jou leuk om deel te nemen of wil je weten wat deze functie inhoudt? Stuur ons dan gerust een e-mail