Bestuur

Bestuur: Even voorstellen

 

Chris Buijsen is secretaris van de BSPD

Hij is circa 20 jaar werkzaam binnen het domein finance & control en is gestart in de samenstelpraktijk. Als interim professional verzorgt hij opdrachten bij zowel onderwijs- en zorginstellingen als profitorganisaties. "Om een volwaardig SPD'er te worden en te blijven is jezelf continue blijven ontwikkelen en kennis up-to-date te houden een must-have. Voor mij belangrijke redenen om me als vrijwilliger in te zetten voor de BSPD."

Ton Melis is bestuurslid van de BSPD

Hij heeft een eigen administratiekantoor en werkt voornamelijk voor kleine bedrijven. Hij meent: “Mede door de toenemende automatisering krijgen administrateurs een andere rol, die dichter tegen de business aan ligt. Een rol die meer vraagt van hun strategisch inzicht en adviesvaardigheden. Wij spannen ons in om de rugzak van administrateurs te vullen met de juiste kennis en vaardigheden.”

Stanley Schardijn is ad-interimvoorzitter van de BSPD

Luut Nijdam is bestuurslid van de BSPD

Hij heeft een eigen belastingadviesbureau waar hij aangiftes verzorgt en jaarrekeningen uitwerkt. Luut heeft de oprichting van de BSPD nog meegemaakt in de tijd dat er examens in kerken werden afgenomen. 
"Ik zie dat er nu voortdurend veranderingen worden doorgevoerd op weg naar een papierloos tijdperk. Daarnaast merk ik dat het zaak is om als afgestudeerde SPD’er bij te blijven.”