BSPD was aanwezig tijdens de Nationale Controllersdag 2018

Stand BSPD

Op donderdag 21 juni vond de cm: Nationale Controllersdag 2018 plaats in theater SPANT! in Bussum. Hier had de BSPD een stand waar Patricia Boot en Ton Melis namens het bestuur aanwezig waren om met leden en geïnteresseerde van de vereniging te spreken.

BSPD partner Vakmedianet had een mooi programma in elkaar gezet met verschillende sprekers. De bezoekers werden op de hoogte gebracht van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen binnen het controllersvak.

Het programma was zo ingedeeld dat er tussen de sessies door voldoende tijd was om met een hapje en een drankje langs de stands te lopen. Hierdoor hebben de bestuursleden met veel mensen kunnen spreken.

Patricia Boot heeft met veel interesse de sessie over Strategie = Executie gevolgd. Veel bedrijven besteden veel tijd aan de voorbereiding en het opstellen van plannen. En als de strategie dan duidelijk is moet deze ook nog 'even' geïmplementeerd worden. De verhouding is meestal 80/20. Is dit efficiënt? Vaak niet. De implementatie loopt vaak vast waardoor er van het uitvoeren van de strategie ook weinig komt. Tijdens deze sessie kwam naar voren dat men beter minder bezig kan zijn met de voorbereiding en eerder en dus ook sneller moet beginnen met de implementatie. Maar ook: Durf zaken NIET te doen. Oftewel maak keuzes!

Het was een zeer geslaagde dag waarbij de BSPD goed zichtbaar was. Op de website van cm: is een verslag van de dag terug te vinden net als de presentaties die gehouden zijn.

Tijdens de cm: Nationale Administrateursdag op 15 november 2018 zal de BSPD weer aanwezig zijn. Als BSPD-lid profiteer je van een fikse korting. In onze agenda vind je meer informatie over deze dag en de link naar het aanmeldformulier.