BSPD – FFF: samen staan we sterker

Beste BSPD lid, 

Vandaag de dag volgen veranderingen elkaar in rap tempo op. Ook de rol van de SPD’er en de wijze waarop zij zich verenigen om vakkennis te ontwikkelen en te delen is in ontwikkeling.

Onlangs zijn Financials for Financials (FFF) en Belangenvereniging SPD (BSPD) met elkaar in gesprek gegaan over de ledenaantallen en de (gedeeltelijke) overlap in doelgroep, activiteiten en belangen. 

Geconcludeerd werd dat er synergie gecreëerd kan worden in activiteiten, ledenwerving, partnercommissies en registerspecialisme(n).

FFF en BSPD hebben daarom besloten om samen te gaan werken en de komende periode te verkennen hoe deze samenwerking optimaal vorm kan krijgen.

 

Wat verandert er voor jou?
Op dit moment verandert er voor jou als lid van de BSPD niets. De voordelen van het lidmaatschap worden uitgebreid doordat er over en weer kennis en events beschikbaar worden gesteld voor de leden:

  • Je ontvangt een gratis abonnement (t.w.v. €221,52 per jaar) op het tijdschrift CM: voor de financiële professional met ambitie en toegang tot de artikelendatabase cm web.
  • Je mag gratis deelnemen aan de kennissessies van de FFF voor permanente educatie en het onderhouden van uw netwerk.
  • Je mag tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de Nive bijeenkomsten van de leerlijnen ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ en ‘
  • Finance, Business en ICT’.
  • Je krijgt korting op diverse congressen en andere evenementen waaronder de Nationale Controllersdag en de Nationale Administrateursdag. 

Contributie, voorwaarden, geldigheidsduur registratie en PE-verplichting van het register zullen vooralsnog ongewijzigd blijven. BSPD heeft bovendien de ambitie om het register te professionaliseren en daarmee meer waarde toe te voegen aan het register en de RS® titel.

 

Vragen?

Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je vragen, suggesties of ideeën over deze ontwikkeling dan gaan wij graag met je in gesprek! Je kunt contact opnemen met secretariaat@bspd.nl of je kunt bellen naar 070 – 206 01 79. 
Wij zien ernaar uit om de leden van beide verenigingen te mogen ontvangen op 17 april 2019 tijdens het BSPD – FFF Congres. Geheel toepasselijk staat dit congres in het teken staat van ‘verandering als enige constante’ bij AFAS in Leusden.

Graag zien we je daar om persoonlijk kennis met elkaar te maken!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur BSPD

&

Bestuur FFF