Hoe conditioneer je jouw eigen gedachtegang voor succes? - Lessen van een Karateka

Organisator: 
BSPD - Nive
Omschrijving: 

Waarom alles verbonden is en hoe het bestuderen van onderliggende principes de kern kan zijn voor het bereiken van al jouw doelen.

Alles is met elkaar verbonden. Dit is een fundamenteel inzicht en toch zijn er maar weinig mensen actief mee bezig. En wat verandert er wanneer je jouw leven hier wel volledig op inricht? In deze inspirerende workshop vertelt Beirem Ben Barrah hoe dit hem helpt in zijn grote missie. Van zijn 12e tot 18e had hij een karate-carrière die eindigde in een 3e plaats op het wereldkampioenschap. Toen hij zich vervolgens op ondernemerschap stortte bleken de lessen die hij daar heeft geleerd enorm waardevol te zijn. Deze overlap in ontwikkeling is de kern van deze sessie. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan dichterbij elkaar dan vaak wordt gedacht. Beirem legt uit welke lessen hij vanuit karate direct kon toepassen in business en hoe iedereen professioneel kan ontwikkelen met een speelse mindset.

 

Spreker

Bereim Ben Barrah (Co-founder van Neurofied en founder van Think Tank United)

 

Aanmelden
BSPD- en RFM-leden kunnen zich voor de Nive-bijeenkomsten aanmelden via de Nive-website. Graag op het aanmeldingsformulier 'Ik ben BSPD-lid of RFM-lid' aanvinken. De BSPD- en RFM-leden die zich voor een Nive-bijeenkomst aanmelden ontvangen van Nive, een week voor aanvang, een bevestiging incl. deelnemerslijst.

 

Datum: 
do, 19/09/2019 - 15:00 tot 19:00
Plaats: 
De Limiet 2, 4131 NR Vianen
Locatie: 
Vianen
Kosten: 
BSPD- en RFM-leden: € 50,-. Niet-leden: € 145,-. De vermelde bedragen zijn inclusief koffie/thee/frisdrank en Netwerkborrel na afloop.
Overdrachtsuren: 
3 PE punten
Gegevens organisator
Naam: 
BSPD - Nive
Adres: 
Wolga 5
Postcode: 
2491 BK
Woonplaats: 
Den Haag
Landcode: 
NL
Telefoonnummer: 
070 206 01 79