BSPD sessie - Data-analyse

Organisator: 
BSPD
Omschrijving: 

Op donderdag 27 september komt Danny Kooistra, Audit Consultant bij Audit Ready een sessie houden met als thema 'data-analyse'. Wat is er te winnen met data-analyse? Wat zijn de trends die data-analyse stimuleren?

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

- Wat is data-analyse?

- Fases data-analyse project

- Do's en dont's van een data-analyse project

- Tooling

 

Na afloop van deze sessie kunt u aansluitend deelnemen aan de Nive workshop 'Energie om (veel) beter te presteren - Waar haal je energie vandaan?' (15.30 - 18.00 uur) 

We leven in een woelige wereld, die wordt gekenmerkt door dynamiek, onzekerheid en continue prestatiesprongen. Het kost veel energie om je aan die wereld aan te passen en nóg meer energie om in die wereld op kop te lopen. Waar haal je die energie vandaan? Hoe voorkom je energielekken bij je medewerkers en in je teams.

BSPD is onlangs een samenwerking aangegaan met het Nive, het Managers Platform Nederland. Leden van BSPD hebben de mogelijkheid om een aantal Nive bijeenkomsten kosteloos bij te wonen. Dit alles onder het motto van kennis- en persoonlijke ontwikkeling!

Klik hier om u aan te melden.

 

 

Datum: 
do, 27/09/2018 - 13:30 tot 15:00
Plaats: 
De Limiet 2, 4131 NR Vianen
Locatie: 
Miele Experience Center
Kosten: 
Gratis voor BSPD-leden, introducé(s) van BSPD-leden € 50,-, voor niet-leden € 145,- (Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee)
Overdrachtsuren: 
1
Docent(en): 
Danny Kooistra
Gegevens organisator
Naam: 
BSPD
Adres: 
Wolga 5
Postcode: 
2491BK
Woonplaats: 
Den Haag
Landcode: 
Zh
Telefoonnummer: 
070 206 01 79