BSPD najaarsbijeenkomst Beroepsethiek

Groep: 
BSPD
Organisator: 
BSPD
Omschrijving: 

Op woensdag 15 oktober organiseert de BSPD een informatieve avond rond het thema beroepsethiek. De avond wordt verzorgd door Eric Kemperman, die er dit over zegt:

Ik daag u uit; lees gedurende 1 a 2 weken het Financieel Dagblad (of volg de nieuwssite)! Niet helemaal uitspellen, maar scannen op artikelen waarbij ethiek, waarden en normen en de rol van ‘de financial’ een issue is. En stel uzelf dan de vraag; hoe had ik gereageerd in deze situatie?

Over morele dilemma’s in het vak ga ik met jullie op woensdag 15 oktober as. in gesprek. Over de positie van de controller, omgaan met weerstand, conflicthantering en ’het hijsen van de rode vlag’. Eén ding is zeker; u heeft er al mee te maken gehad of u krijgt er mee te maken! En hoe reageert u dan, ‘naar de letter of naar de geest’. 

Het belooft een interessante avond te worden met veel aansprekende cases, uit mijn en uw praktijk.

De bijeenkomst vindt plaats bij Regardz de Eenhoorn te Amersfoort, waar u vanaf 18.30 uur welkom bent voor een broodje. Het themagedeelte begint om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Voor registerleden levert de avond 3 PE-punten op.

En omdat wij veel belang hechten aan dit onderwerp, hebben wij deze keer wel een heel speciale aanbieding voor u. BSPD-leden betalen € 57,50 voor deze avond en kunnen een of meer introducé(e)s meebrengen voor € 25,-- per persoon. Als u ook de Nationale Administrateursdag bezoekt, krijgt u de entree voor deze avond gerestitueerd.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via het aanmeldingsformulier op onze website www.bspd.nl .

Datum: 
wo, 15/10/2014 - 18:30 tot 22:00
Plaats: 
Amersfoort
Locatie: 
Regardz de Eenhoorn
Kosten: 
57.50
Overdrachtsuren: 
3
Docent(en): 
Eric Kemperman
Gegevens organisator
Naam: 
BSPD
Adres: 
zie website
Postcode: 
zie websit
Woonplaats: 
zie website
Landcode: 
NL
Telefoonnummer: 
zie website