BSPD – FFF Congres ‘Verandering is de enige constante’

Organisator: 
Belangenvereniging SPD en Financials for Financials (FFF)
Omschrijving: 

Mis het niet! Noteer de datum alvast in je agenda en meld je aan.
Op woensdag 17 april 2019 organiseert BSPD in samenwerking met Financials for Financials het congres met als thema ‘Verandering is de enige constante’ bij AFAS Software in Leusden.

Plenaire spreker:

Deborah Nas over De technologietrends van het heden en de toekomst

Ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence, internet of things, robotica en nieuwe productietechnieken zoals 3D printen gaan ons werk en leven voorgoed veranderen. We staan aan de vooravond van een tijdperk vol baanbrekende ontdekkingen. Dit biedt nieuwe kansen voor bedrijven en organisaties, maar hoe deze tijdig te signaleren én te benutten? Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas geeft in haar lezing ‘De technologietrends van het heden en de toekomst’ het antwoord op deze en andere prangende vragen.

Nieuwe ontwikkelingen en technologieën kunnen in den beginne vaak rekenen op de nodige weerstand en angst. Weerstand tegen het veranderen van de huidige situatie en angst voor de dan nog onbekende technologie. Dat maakt het implementeren van verbeteringen binnen vooruitstrevende organisaties niet altijd eenvoudig. In haar presentatie ‘De technologietrends van het heden en de toekomst’ laat Deborah Nas zien waarom mensen deze weerstand ervaren en hoe we deze kunnen verkleinen.

Als professor, ondernemer én trendwatcher staat Deborah Nas bekend als vernieuwer in hart en nieren. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business. Ze geeft je tijdens haar inspirerende presentaties verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing markten volledig op hun kop zet. Waarom laten tal van startups traditionele bedrijven ver achter zich? Tijdens dit congres krijg je het verrassende antwoord in een lezing die grote kansen voor innovatie openbaart.

Deborah Nas studeerde Industrieel Ontwerpen in Delft, waarna ze bij Philips en KPN innovatieprojecten opzette in binnen- en buitenland. Als innovatiespecialist ondersteunt ze organisaties zoals Philips, Heineken, Unilever, LeasePlan, Ziggo, het Nederlands Forensisch Instituut en gemeentes. Ze specialiseert zich in het bepalen van nieuwe groeirichtingen, het verzinnen van nieuwe producten en diensten en het transformeren van organisaties. Als bestuurder van Cre8, een sociale onderneming in design en ‘urban manufacturing’, experimenteert ze met nieuwe businessmodellen voor een betere wereld.

Sinds enkele jaren is Deborah Nas deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Hier houdt zij zich bezig met strategische vraagstukken omtrent nieuwe technologieën.

Keuzesessies:
Na de pauze vinden er 3 keuzesessies plaats waarvan je er 2 kunt kiezen.

Sessie 1: Patrick van Gils over Succesvol pitchen & profileren als financial – Hoe breng jij jezelf en jouw bedrijf kort en krachtig over de bühne?

Hoe profileer je je als zelfstandige professional? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf? Hoe kun je jouw organisatie of eigen onderneming nog beter in de markt zetten? En hoe kun je jezelf aantrekkelijker profileren? Als je juist die vaardigheden nòg beter beheerst, ben je succesvoller. Je realiseert, vanuit meer zelfvertrouwen, meer bekendheid en je komt in contact met meer waardevolle contacten. Gewoon zonder schroom, onzekerheid, twijfel en angst je podium durven pakken. Tijdens deze inspirerende en waardevolle interactieve sessie leg je de basis hoe je jezelf, jouw dienst en jouw bedrijf ‘onweerstaanbaar’ kunt pitchen, presenteren en profileren. Dit helpt om al direct de volgende dag met meer zelfvertrouwen en met meer overtuigingskracht jezelf, jouw organisatie of jouw onderneming korter en krachtiger op de kaart te kunnen zetten. Een sessie waar het vooral gaat om ‘ont-moeten’ en niet om ‘moeten’. Je komt met nog meer zelfvertrouwen ‘in the mood’ om er zelf direct mee aan de slag te gaan en de vruchten te plukken! Financials moeten juist nu ‘hun podium pakken’ en ‘op de zeepkist’ stappen; de metaforen voor lef, pro-activiteit en het uniek en onderscheidend kunnen tonen en vertellen waar jij als professional met jouw bedrijf voor staat en gaat. ‘Show je-zelf & show-je-business’ is het motto van Patrick van Gils. Deze sessie heeft een unieke en onderscheidende aanpak boordevol inhoud, inspiratie en interactie. Hierdoor krijgt iedere Financial, naast de vele inhoudelijke inzichten en tips, vooral ook zin om zichzelf en z’n bedrijf actiever te gaan profileren en z’n verhaal duidelijker en aantrekkelijker te kunnen vertellen. Met meer zelfvertrouwen, meer contacten en meer klanten tot gevolg.

Informatie over sessie 2 en 3 volgen z.s.m.

 

Programma:

14.30 uur

Ontvangst met een kopje koffie /thee en lekkernij in de foyer.

15.00 uur

Deelnemers nemen plaats in het Da Vinci Theater.

15.05 uur

Opening / welkom en aansluitend presentatie over ‘Papierloos werken / papierloos door het jaarrekeningproces’ door Marco Pijnappel, manager controlling bij AFAS.

15.35 uur

Dagvoorzitter Gert van der Houwen geeft het woord aan de voorzitters van BSPD en FFF. 

15.45 uur

Plenaire spreker: Professor, ondernemer en trendwatcher Deborah Nas over technologietrends van het heden en de toekomst. 

16.30 uur

Discussie en gelegenheid tot het stellen van vragen o.l.v. de dagvoorzitter. 

16.45 uur

Pauze in de foyer. 

17.00 uur

Deelnemers gaan naar een van de drie sessies waarvoor ze zich hebben aangemeld. 

17.05 uur

Sessie naar keuze. 

17.35 uur

Wisseling van de sessies. 

17.45 uur

Sessie naar keuze. 

18.15 uur

Uitgebreide Netwerkborrel met hapjes. 

19.30 uur

Einde congres.

 

Klik hier om je aan te melden.

 

Het BSPD – FFF congres wordt mede mogelijk gemaakt door:          

Datum: 
wo, 17/04/2019 - 14:30 tot 19:30
Plaats: 
Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden
Locatie: 
AFAS Software
Kosten: 
BSPD en FFF leden: € 50,-. Studenten: € 15,-. Introducés van BSPD en FFF leden: € 75,-. Niet-leden: € 95,-.
Overdrachtsuren: 
3 PE-punten
Gegevens organisator
Naam: 
BSPD en FFF
Adres: 
Wolga 5
Postcode: 
2491 BK
Woonplaats: 
Den Haag
Landcode: 
NL
Telefoonnummer: 
070 711 87 29