‘Energie om (veel) beter te presteren – Waar haal je de energie vandaan?’

Organisator: 
BSPD - Nive
Omschrijving: 

We leven in een woelige wereld, die wordt gekenmerkt door dynamiek, onzekerheid en continue prestatiesprongen. Het kost veel energie om je aan die wereld aan te passen en nóg meer energie om in die wereld op kop te lopen. Waar haal je die energie vandaan? Hoe voorkom je energielekken bij je medewerkers en in je teams. En wat is dat, energie? Hoe werkt het en hoe kun je het beïnvloeden? In deze bijeenkomst gaan we dieper op deze vragen in, zodat je na afloop op goed onderbouwde en gerichte wijze aan de slag kunt met energie, gedrag en prestaties.

 

Voorafgaand aan deze bijeenkomst kunt u deelnemen aan de BSPD sessie 'Data-analyse' (14.00 - 15.00 uur) 

Wat is er te winnen met data-analyse? Wat zijn de trends die data-analyse stimuleren? Een sessie met als spreker Danny Kooistra, Audit Consultant bij Audit Ready.

Klik hier om u aan te melden.

 

 

Datum: 
do, 27/09/2018 - 15:30 tot 18:00
Plaats: 
De Limiet 2, 4131 NR Vianen
Locatie: 
Miele Experience Center
Kosten: 
Gratis voor BSPD-leden, introducé(s) van BSPD-leden € 50,-, voor niet-leden € 145,- (Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en Netwerkborrel na afloop)
Overdrachtsuren: 
2
Docent(en): 
Spreker: Hans van der Loo, Co-founder van betterday (versneld veranderen) en Energyfinder (energie als basis van prestaties)
Gegevens organisator
Naam: 
Nive
Adres: 
Wolga 5
Postcode: 
2491 BK
Woonplaats: 
Den Haag
Landcode: 
NL
Telefoonnummer: 
070 - 711 87 29